Hétfő - Péntek: 7.30-17:00 +36 70 353 7777
E-mail info@geprongyos.hu

Magunkról

www.geprongyos.hu - Remotex Hungary KFT.

Szolgáltatás szeretettel

Harmadik generációs családi vállalkozás vagyunk, és ezzel elmondtunk mindent, a munkánkhoz való szeretetünkről.

Csakis előlre !

Lehet szikrázó nap, hó vagy sár, akár Covid, termékeinket mindig a megadott határidőre kiszállítjuk, a tőlünk elvárt kiváló minőségben!

Sokszínű partnerkapcsolat

Meglévő ügyfélkörünket folyamatosan bővítjük! Kis és nagy vállalatokkal, viszonteladó partnerekkel bővültünk már ebben az évben is.

Olvassa el történetünket

A cég története 1986- ban kezdődöt csaladi válalkozásban, mára igazi harmadik generációs családi válalkozás lettünk. A 34 év alatt számos nagy magyar válalatnak szállítotunk, szállítunk de mindezek mellett fontosnak tartjuk a “kis” felhasználó cégeket is.

Ugyan azt a minőséget biztosítjuk minden partner számára, nagy figyelmet fordítunk a minőségre és a pontosságra. Az évek során szolegnünk vált az “M.P.M” vagyis Mínőség, Pontosság, Megbízhatóság. Országosan szállítjuk termékeinket, és pár éve viszonteladókat is kiszolgálunk.

Minőség100%
Pontosság100%
Megbízhatóság100%

Miért válasszon minket?

Minőség

Kereskedésünk mindig is érzékeny volt arra, hogy csak a kiváló minőségű termékeink kerüljenek eladásra. Telephelyünkön kölön minőségi ellenőrzést, válogátást végzünk, megbízható, szinte csalátagok bevonásával. A minőség mindig garantált!

Pontosság

Vonatkozzon akár a termékeinkre, akár a szállításra, akár a személyes üzleti megbeszélésünkre, a lényeg a pontosság ! a minden részletben helyesség; hibátlanság és kidolgozott gondosság.

Megbízhatóság

1. Személyes hűség, amely alapján egy személyre, csoportra minden körülmények között számítani lehet; 2. Kétségtelen hitelesség, amely tartósan igaznak bizonyul.3. Hibátlan működés, amely során egy eszköz, dolog minden körülmények között céljának megfelelően viselkedik. A megbízhatóság mint emberi érték a tisztességes feladatvégzés és a megállapodások betartását jelenti – vagyis aki iránt bizalommal lehet hozzáállni. A régi márkák kiállták az idő próbáját, társaságunk 1986 tól végzi tevékenységét, így tudjuk,hogy a megbízhatóság a tisztelet alapja. A megbízható termékek és szolgáltatások lényeges eleme a minőségi ügyfélkapcsolat.

 

Reméljük hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük !

Legyen Ön is partnerünk !

Kis, és nagy -vállalatoknak, viszonteladóknak külön árszabással a hosszantórtó partneri kapcsolatok megőrzése érdekében! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

06 70 353 7777

info@geprongyos.hu

Cégadatok

Remotex Hungary KFT.
1141 Budapest, Szugló utca 82.

Telephely:
3100 Salgótarján, Dózsa Gy. út 1.

Adósz: 25489989-2-42